luni, 24 octombrie 2011

Pozele din Romania


Doamne,Domane,Domane si se mai intreaba lumea de ce e in scadere populatia Romaniei.Pai cum dracu sa nu fie in scadere daca ei dau arme de foc la toti cocalari copaci astia dupa ce ca isi trag un glont peste p*** mai isi omoara si pe cei din jur doar pentru ca se cred in Counter-Strike sau se cred agenti sercreti.Ar trebui sa se faca teste psihologice pentru astia sa se vada da ca sunt sau nu labili psihic, ba char si mai bine sa nu le dea arme de foc deloc celor care au poze de cocalar pe telefon si nici rockerilor drogati care se cred singuri impotriva tuturor intr-un razboi fara sfarsit in care ei sunt tintele.




Ce inseamna combinatia dintre dependenta de filme SF si un copil de bani gata.Ce dracu e asta e barbat sau femeie?? Daca nu avea carceii aia si parul mai lung credeam ca e barbat ma jur vai de capul ei asta chiar crede ca arata bine cu pielea albastra si parul alb??Unde se crede asta in Avatar??Ce sar inatampla daca ar face acelasi lucru cu X Men?Probabil am vedea o Struto-femeia sau un Cioro-baiatul . Doamne ce viitor are tara asta.





Auoleo groaznic,groaznic,groaznic!!!Ce e in capul aluia?Daca ati vazut filmuletul "2 boys 1 horse "atunci stiti ce e in capul aluia numai ca asta a luat gaini sau poate ca el a comandat niste puicute bune el avand gandul la fete si aia de la firma iau trimis defapt niste gaini.Ce sa faci asta nu isi da seama ca nu gaseste
"puicute" ca lumea in revistele de crescatori de gaini.


Asta e tot pentru astazi,Ceaules.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu